Veiligheid

Wie staat er aan mijn deur? Wat doen ze met mijn vertrouwelijke gegevens? Is het wel veilig om te pinnen? Dit zijn vragen die steeds meer consumenten zich terecht stellen. AMP Logistics stelt hoge eisen aan veiligheid. Een aantal zaken hebben we alvast voor u uitgelicht.

Alvast kennismaken met de bezorger
Uw klanten kunnen op de afspraakdatum op mijnorderstatus.nl zien hoe de bezorger eruitziet en wat zijn naam is. Bij aankomst zal hij zich bovendien legitimeren. Wel zo vertrouwd!

 

Niet te groot, niet te klein
AMP Logistics is groot in de zin dat we een bedrijfsomvang hebben die ons in stelt staat om o.a. te investeren in veiligheid. Klein zijn we in de zin dat iedereen elkaar kent en dat er een zekere mate van sociale controle is.

 

Inscannen legitimatiebewijs en/of bankpas
Indien u een scan van het legitimatiebewijs en bankpas wilt maken voor uw klantdossier kan het BSN-nummer en de pasfoto automatisch worden afgeschermd. Uw klanten mogen meekijken met de bezorger en kunnen zo zelf zien hoe de scan wordt opgeslagen.

 

Veilig betalen per PIN
Onze bezorgers zijn uitgerust met een mobiele betaalautomaat. De bezorger is geïnstrueerd om weg te kijken op het moment dat de pincode wordt intoetst. Verder worden de mobiele betaalautomaten elke dag nagelopen. Zaken als skimmen komen bij ons dan ook niet voor.